Project: De Harmonie - ALPHEN AAN DEN RIJN
Opdrachtgever: Horsman & Co. Lisse B.V.
De Harmonie
De Harmonie, Alphen aan den Rijn

Op de voormalige locatie van Wolters Kluwer / Samsom – ten noordwesten van het stadscentrum – verrijst een nieuw stedelijk gebied, waar in een prettige omgeving gewoond, gewerkt, gewinkeld en gerecreëerd zal worden. 

Gefaseerd zullen er op deze locatie enkele honderden nieuwbouwwoningen gerealiseerd worden: van klein tot groot; voor eenpersoonshuishoudens of gezinnen; voor jong en oud. 

In fase 1 worden aan de Stuyvesantlaan drie nieuwe appartementencomplexen gerealiseerd door bouwgroep Horsman & Co uit Lisse. 

Aan de ene kant De Baronie en aan de andere kant het groen van het Heempad en het park van Avifauna profiteert u niet alleen van een parkachtige ligging, maar ook van een royaal balkon of terras – in sommige gevallen tot ruim 80 m2 groot. Met bovendien uw eigen parkeerplek in de parkeergarage of op de privé parkeerplaats naast het gebouw, een moderne keuken met A-merk apparatuur, een volledig ingerichte badkamer, een ruime berging op de begane grond plus één lift per maximaal drie, vijf of zes appartementen (afhankelijk van het gebouw).